Dobro došli na portal Mreže Riječi
 

Papa Franjo drugu noć u bolnici proveo mirno, na Tijelovo primio euharistiju

Tiskovni ured Svete Stolice izvijestio je da oporavak pape Franje dva dana nakon laparotomije i plastične operacije trbušne stjenke s protezama, teče mirno. Više informacija, najavljuju, bit će dano tijekom dana. U međuvremenu nastavljaju pristizati poruke bliskosti i želje za brzim oporavkom za Svetog Oca, piše Vatican News.


Prošla je još jedna mirna noć u poliklinici Gemelli za papu Franju, priopćio je Tiskovni ured Svete Stolice koji također ističe da će daljnje informacije biti objavljene tijekom dana.

Papa je prethodnog dana, 8. lipnja, proveo u mirovanju i na tekućoj dijeti.

U objavljenom priopćenju 8. lipnja Tiskovni ured Svete stolice također navodi kako je Papa na svetkovinu Tijelova primio euharistiju u bolnici.

Isto tako, telefonirao je majku djeteta koje je krstio prigodom posjeta odjelu pedijatrijske onkologije u Gemelliju tijekom njegove hospitalizacije u ožujku. Naime, žena je otišla u polikliniku izraziti svoju bliskost s hospitaliziranim Papom i pokloniti mu plakat za brz oporavak. Papa, „dirnut” njezinom gestom, nazvao ju je da joj zahvali, piše Vatican News.

Post Tags
Share Post