Dobro došli na portal Mreže Riječi
 

Poslušajte prekrasnu pjesmu “Ti si moja stijena” u izvedbi Tihane Huber

Glazbenica Tihana Huber objavila je pjesmu “Ti si moja stijena” za koju navodi da se razlikuje od ostalih, a inspirirana je Psalmom 27. U nastavku poslušajte pjesmu!


Autorica pjesme Tihana Huber kazala je kako je ovo drugačija pjesma od ostalih. “Pjesma je plod razmatranja Svetog pisma, a posebno Ps 27 te promatranje Gospodina, njegove
jakosti, veličine, moći i sile kao naše Stijene koja je naša zaštita”, istaknula je.

Želja autorice jest da pjesma slušateljima donese ohrabrenje u Gospodinu i njegovoj Istini. “Koliko god bila velika oluja u tvom životu, koliko god te pokušavala oboriti, ojunači se! Ne boj se i ne strahuj, jer kud god pođeš, s tobom je Jahve, tvoj Bog. Bog te ljubi! Ti si njegova predraga svojina! Preskupo te platio da bi te ostavio! On kada nešto započinje to i dovrši! Bog je već pobijedio!
Budi hrabar, čvrsto neka bude srce tvoje. Bog se ne odmiče od tebe, Bog se bori za tebe, Bog je uz tebe. Stoga, osloni se na Gospodina, Stijenu svoju! Blagoslovljen Bog u tvom životu Blagoslovljena
Stijena naša!”, poručila je.

“Zhvaljujem dragom Gospodinu, neka se proslavi naša Stijena! Hvala dragim prijateljima koji su sudjelovali u pjesmi: Kristina Glavica, Sandra Mikolaš, Petar Šeremet, Dražen Krajinović, Alen Valinčić”, zaključila je.

Pjesmu poslušajte ovdje!

Izvor: HKM

Post Tags
Share Post