Dobro došli na portal Mreže Riječi
 

PODCAST Mreže Riječi – Mario Milovac: Drevna igra, nova pravila

podcastu Mreža Riječi gostovao je naš suradnik Mario Milovac. Mario je suprug, otac četvero djece, teolog i vjeroučitelj u četiri splitske srednje škole. Kroz nekoliko posljednjih godina Mario se intenzivno posvetio proučavanju i demistificiranju rodne ideologije. Rezultati njegova rada urodili su knjigom Drevna igra, nova pravila koju danas premijerno predstavljamo.

U razgovoru za podcast Mario se prisjeća kako ga je slučajni susret s drag queen i splitski dišpet naveo da napiše knjigu te razlozima zbog kojih je odabrao baš ovaj naslov. Također, iz iskustva srednjoškolskog vjeroučitelja, Mario iznosi teškoće i pitanja s kojima se učenici svakodnevno susreću. Govoreći o važnosti odgovornog roditeljstva i izazova koji se u budućnosti mogu pojaviti dotičemo se negativnih trendova u odgoju, obrazovanju, kulturi i medijima.

Ako ste se pitali kako Pepeljuga može postati Pepeljugac onda je ovaj podcast pravo mjesto za vas. Ulomke knjige Drevna igra, nova pravila za sada možete pronaći ekspulzivno na stranicama Mreža Riječi, a o službenom izlasku iste obavijestit ćemo vas na vrijeme.