Dobro došli na portal Mreže Riječi
 

Pomozi mojoj nevjeri. Jelena Šutić (Grčević)

Gošća novog podcasta Mreža Riječi je Jelena Šutić (odnedavno Grčević) vjeroučiteljica iz Mostara, osnivačica humanitarne zajednice Pomozi mojoj nevjeri. Ova je zajednica okupila stotine mladih volontera koje svoj grad i zemlju žele učiniti boljim mjestom. Mogu se pohvaliti mnogim uspješnim projektima, među kojim su najveći obnova nekoliko kuća za obitelji slabijeg imovinskog stanja. U šest godina nesebičnog rada i predanja drugima prikupili su tone pomoći za svoje sugrađane (i stanovnike BIH), nebrojne torbe sa školskim priborom te čak ugradili lift u kuću jednog posebnog dječaka.

U novom podcastu Mreža Riječi Jelena progovara o svom vjeroučiteljskom pozivu, iskustvu rada s mladima, početku djelovanja zajednice Pomozi mojoj nevjeri, poteškoćama, izazovima, radostima i uspjesima tijekom šest godina volonterskog rada. Kako s dolaskom jeseni zajednica Pomozi mojoj nevjeri prestaje sa svojim radom neka epizoda ovog podcasta ostane kao trajni spomenar, ali i poticaj svima nama, na sve dobro i plemenito što mladi volonteri mogu učiniti za svoju lokalnu zajednicu.

Vas, poštovani gledatelji, pozivamo također da pratite zajednicu Pomozi mojoj nevjeri na Instagramu (@pomozi.mojoj.nevjeri) i uključite u neku od akcija koje su još u tijeku ili koje zajednica preporučuje.

Post Tags
Share Post